todellakin. Kyllä me ollaan treenattu, mutta jostain syystä en ole sitten tänne tullut kuulumisiamme kertoilemaan.

Agitreenejä on ollut kahdet ja ne ovat sujuneet samalla tapaa kuin aiemminkin. Hieman ongelmaa on ollut käännöksissä, mutta uskon sen johtuvan Vilman selästä. Raukalla tuntuu olevan paikat niin jumissa. En sitten tiedä voisiko Vilman kärttyily johtu noista jumeista? Neidille piti tosin juoksunkin tulla jo marraskuussa, mutta eipä ole näkynyt. Sitä dotellessa siis. Mutta hierojalle täytyy varata aika, tai varmaan parikin.

Tokossa ollaan vihdoin saatu meidän oma "valmennusrengas" käyntiin. Kerran viikossa kyädään siis treenaamassa omalla kimppaporukalla ja vinkkejä olisi tarkoitus jakaa oikein urakalla. Toivottavasti tästä on apua, tavoitteena olisi päästä Vilman kanssa EVL:ään kesällä.

Gingan pentutoko loppui ja nyt ollaan tottisteltu ihan vain kotosalla. Tällä hetkellä keskitymme pääasiassa seuaamisen opetteluun ja paikallaolojen sekä luosetulon kertaamiseen. Murkkuikä jyrää päälle kovaa vauhtia, joten itse koitan kerätä kärsivällisyyttä.

Hakuilun suhteen keskitytään nyt nenän käyttöön ja suoraan etenemiseen. Jatkossa maalimiheet piiloutuvat niin huolellisesti lakanan alle, ettei Ginga voi heitä löytää silmillään. Aluksi lakanat vähän pelottivat Gingaa, mutta eiköhän se ajan kanssa mene ohi.  Kotosalla ollaan keskitytty rullailmaisun harjoitteluun, jossa Ginga onkin jo ihan pro. Tuominen on vielä vähän epävarmaa, joten siksi emme ole kauhesti vieläharjoituksia vaikeuttaneet. edelleen "maalimies" on liinanmitan päsäsä, mutta nykyään rullaa ei tarvitse enää tiputtaa ja maalimies voi olla jopa vähän piilossa lumikinoksen takana.