Kirjoittaminen on hieman unohtunut. Suurimman syyn laitan Vilman juoksun piikkiin, emme ole oikeastaan tehneet mitään. Kaikki kaverit ovat matkoilla eikä tule sitten yhdessäkään treenailtua. Ja yleisille koulutuskentille ei juoksuisen kanssa ole menemistä. Onneksi ne kohta jo päättyvätkin, ensi viikolla pääsemme sitten jo treenailemaankin.

Suurleiri oli ja meni. Mukavaa siellä oli ja ensi vuonna yritetään päästä uudestaan, tosin oman koiran kanssa. Tänä vuonna mukana oli belgiuros Numa, ikää 2 vuotta. Numa oli oikein mukava poika, vaikkei se tietenkään Vilmaa voita. Suurleirista tulee ehkä mahdollisesti oma kertomuksena tänne, mutta en lupaa mitään.

Tänään olisi sitten treenailua kaveriporukankin kesken. Saa nähdä miten menee, Vilma kun ei ole kolmeen viikkoon tehnyt yhtään mitään! Lisäksi siitä tulee juoksun aikaan tuollainen tohvelieläin. Kyllähän se yleensä tekee ja innolla, mutta yksikin virhe ohjaajalta niin neiti ei tee enää mitään. Pah, juoksut...

Olen harkinnut uudemman kerran Vilman leikkaamista, kun niitä pentuja tuskin tulee. Toisaalta juoksut luovat omanlaisensa rytmin treenaamiseen kun näitä pakollisia taukoja tulee pidettyä. Mutta saa nähdä nyt mitä tapahtuu. Mitään ei kuitenkaan tapahdu ennen talvea, aion antaa Vilmalle mahdolllisuuden nauttia kesästä ja lämpöisistä uimakeleistä.

Kesälomakin lähestyy vääjäämättä loppuaan, vielä on kaksi viikkoa armonaikaa. Toisaalta on ihan kivakin nähdä taas kavereita ja kun lukion käy neljässä vuodessa, ei tahtikaan ole huisin tappava. Mutta kyllä siinäkin hommaa riittää, nostan hattua niille jotka selviävät siitä, etenkin jos heillä on koira jonka kanssa he harrastavat.

Tarkoitus olisi mennä eokuun alkupuolella vetäisemään kolme agilitystarttia ja yksi tokokoe. Toko tosin on vielä vähän epävrma, kun on siinä ja siinä mahdunko mukaan. Mutta  jos ei mahduta, niin nuorten SM-kisoihin sitten. Toivottavasti siellä ei ole valtava helle, etei tuo koira taas läkähdy tuon turkkinsa alle. En ymmärrä miten koiralla voi kesällä olla tuuheampi turkki kuin talvella...

Sitä ennen on odotettavissa mökkeilyä ja treenailua. Tavesin tottiksetkin alkavat pian kesätauon jälkeen ja juoksun loputtua palaamme taas agilityn pariin. vähän nuo kisat jännittävät kun emme ehdi treenata kuin kaksi kertaa ennen niitä. Mutta hylkyyn ei kuole, vaikka nollaa lähdetäänkin hakemaan. Niinkuin aina.