Mulla oli vakaa ajatus ottaa myös ruutumerkit mukaan agitreeneihin, syystä että Vilmalla on radalle kova hinku, ja lähetys ruutuun ennen radalle pääsyä olisi ehkä voinut toimia vauhdittajana, mutta unohdinpa merkit sitten kotiin...

Ginga sai juoksennella vapaasti kun rakensimme radan. Rata oli perusolemukseltaan aika simppeli, mutta osoitteutuikin sitten hankalaksi kun se ohjasi koiraa hakeutumaan ihan väärille esteille. Eli koira "automaattisesti" luki rataa väärin. Vilma kuitenkin toimi aivan loistavasti, vähän hitaasti ehkä kun epävarmana ei tiennyt mihin suuntaan säntäisi, mutta hanskassa oli. Käännökset hienoja ja toimivia ja kontaktit suorastaan ihailtavia. Kivaa kun homma toimii. Ratapiirroksen laitan jos saan sen Hellulta joskus, ulkoa en taida rataa muistaa..

Lisäksi harjoiteltiin yksittäisellä esteellä takaakiertoja lähettämällä. Niitä pitäisi kyllä harjotella lisää, vaikka näilläki ntaidoilla Vilman voi lähettää onnistuen takaakiertoon 80% todennäköisyydellä.

Gingan kanssa ei tehty tällä kertaa mitään. Pari kertaa se itsenäisesti talsi putken läpi rataa rakentaessamme, mutta muuten se leikki oikeastaan Mintun ja Donnan kanssa. Gingalle on tullut paha tapa komentaa toisia koiria räksyttämällä etenkin juoksuleikin jälkeen. Se onneksi uskoo ihan hyvin sekä omaa keiltoani että vanhempien koirien ärähdystä, vaikka jatkaakin kiusaamistaan samalla teholla - ääneti.