Eilen otin Vilman pentutokoon mukaan vain siksi että minulla oli sopivasti aikaa ennen sitä vähän treenailla. OIkeastaan leikittiin narupallolla koko ajan ottaen pieniä pätkiä seuraamista. Oli hieno nähdä kuinka Vilma selkesäti oli mielissään kun välillä leikitttiinkin, on jäänyt kieltämättä vähän vähiin lähiaikoina.

Pentuotkon jälkeen kirmasinkin kotiin. Pakkasin asianmukaiset varusteet laukkuun ja lähdin kohti Hellua, jossa oli odotettivassa hurrrrjaakin hurjempi Horror-ilta. Eli kauhuelokuvia ja kauhusyötävää. Eikä kai sovi unohtaa rekvisiittana toiminutta sahaakaan, joka liittyi olellisesti elokuvien sisältöön.

Elokuvina oli siis Saw 1 ja Tappajahai 1, jotka jäivät molemmat vähän vaisuiksi, tappajahailta sitä tosin osasi jo odottaakin.

Saw oli siis perustavaraa, vaikka K18-leffalta olisin odottanut vähän enemmän. Tarina meni jotakuinkin niin, että kaksi miestä heräsivät jalat kahledittuina vanhasta kylpyhuoneesta, ja lattialla makaa mies verilammikossa. Tässä nämä tyypit sitten ihmettelevät ja pohtivat miten voisivat vapautua kahleistaan ja toinen mies kertoo tarinoita tästä heidän kiduttajastaan, hurjasta naamaripellestä joka ajaa kolmipyöräisellä polkupyörällä. Pelle ei varsinaisesti ole murhaaja sillä hän ei ikinä ole itse tappanut ketään vaan hänen uhrinsa ovat paniikissaan tappaneet itsensä ja ainoastaan yksi on selvinnyt aiemmin. Kyseessä oli nainen joka vältti päänsä räjäyttämisen etsimällä avaimen kaverinsa masusta. Kaveriparka tietysti kuoli mutta jossainhan sen kauhunkin on oltava elokuvassa jota kutsutaan kauhuelokuvaksi..

Murhaaja seuraa uhrejaan aina eturivistä ja näin on nytkin. Aluksi katsojalle herää epäilys että murjhaaja on se tyyppi joka katselee heitä kameran välityksellä, mutta tämä tyyppi onkin vian toinen urhri jonka taas olisi pelastuakseen tapettava sielä kylpyhuoneessa olevan miehen vaimo ja lapsi. Todellinen murhaaja onkin se verilammikossa ollut miekkonen, joka siis vin esitti kuollutta ja antoi kylppärikavereille sähköiskuja.

Elokuva loppuu mässäilyyn kun toinen miehistä sekoaa ja sahaa jalkansa irti ja lähtee "hakemaan apua" (varmaan mahdollista jos on aivan sininen ja kuolemaisillaan). Kun tämä tyyppi saa itsensä ulos huoneesta (jonka ovia aukeaa sattumuksien seurauksena) oikea murhaaja nousee ja lähtee virnistellen pois. Toinen mieekosparka jää kylpyhuoneeseen yksin ja elokuva loppuu tähän, mistä jatko-osa luultavastikin jatkaa.

Ihan kivaa ajanvietettä, mutta todellinn kauhu jäi puuttumaan. Scary Moviekin oli pelottavampi!