Gingan motivaatio hakuiluun on kyllä ihan huipussaan. Nykyään autosta vedetään hihna kireällä metsikköön. Tähän on kyllä tarkoitus puuttua jossain vaiheessa. Sitten kun seuraaminen on hanskassa. Muutenkin hallintaan pitää kiinnittää huomiota - muuten tulee ongelmia tulevaisuudessa. Mutta kai Pikku G (joka muuten on ihan jumbo) saa vielä hetken olla kuriton...?

Neljä maalimiestä tänään, kolme paon kautta. Näiden hakemiseen Gingalla oli valtava vimma ja vaikka se vähän taas joutuikin etsimään, niin epätoivo ei taaskaan iskenyt. Löytämisen riemu oli aina suuri. Yksi maalimiehistä meni sitten valmiiksi piiloon ja lähetin Gingan hakemaan. Eihän se itsenäisesti vielä osaa näin hakea ja lähdin sen kaveriksi sitten kävelemään kohti. Välillä Ginga tuntui saavan hajun, se pysähtyi, nuuski, ja katseli ympärilleen. Toisella hoksauskerralla se sitten jo paikansikin hajun lähteen ja ilosta kiemurteleva pikkuhaukku ryntäsi maalimiehen luo syömään naminsa.

Täytyy Gingalle tehdä enempi noita "valmiita maalimiehiä" jotta oppii käyttämään nenäänsä. Paot kuulemma auttavat suorien pistojen aikaansaamisessa, joten niitäkin tullaan jatkamaan. Kaikenkaikkiaan Ginga on kuitenkin tosi kivanoloinen hakukoira, itsenäinen, keskittymiskykyinen... Saa nähdä kuinka tämä kuva murentuu kun toi koira pääsee murrosikään...