Olen oikeasti menettämässä toivoni tuon ruudun kanssa. Vilma ei yksinkertiasesti tunu hahmottavan koko ruutua. Sitten se välillä taas tekee tosi hyvää ruututreeniä ja pitkään, monena päivänä peräkkäin. Eilen ei todellakaan ollut onnistumisen päivä.

Saimme onneksi pari onnistumista supernameilla, ja täytynee ruutuun jatkossakin ottaa joku spesiaaliherkku, jota ei saa kuin vian ja ainaostaan ruuudusta. Vilma nimittäin näillä herkuilla osasikin mennä ihan keskelle, vaikka aikaisemmin samoissa treenissä ei mitään. Näillä extranameilla Vilma myös toimi ja yritti, Vilma kun on ruudun suhteen aika herkkä, eli jos tekee väärin > jähmettyy ettei tekisi uudestaan väärin. Itse tunnustan ,että olen ollut sille ruudun suhteen aika jähmeä ja siksi tappanut siltä yrittämisen innon juuri ruudussa. Mutta eiköhän se sieltä löydy.

Sitten treenattiin vielä luoksetuloa, sain ihan ok suorituksia. Taidan vaihtaa Vilmalle takapalkan, sill äse toimii huomattavasti paremmin kuin pelkkä käsimerkki + pallonheitto.

Treenien lopussa otin Vilman kanssa vielä paikallaolon jatön > ok. Sitten olisin aika herkutella Hellun menestysleivoksilla. Hieno että sellaisetkin onnistuvat välillä, jotka oikeasti ansaitsevatkin onnistumisia!