Pääsimme vihdoin agitreeneihin - yli kolmen viikon tauon jälkeen enkä voi sanoa olleeni tyytyväinen. Vilma oli todella kierroksilla. Ei sentään keittänyt yli, vana oli koko ajan kuuliainen mutta jäin kaipaamaan sitä koiraa joka ennen odotti vuoroaan radan reunalla hiljaa ja rauhassa ja joka radallakin oli oikeasti sellaisen tasapainoisen oloinen.

Ehkä höösäämisen ja kierrokset aiheutti pitkä tauko, tai ehkä se ettei neidillä ole oikein ollut toimintaa viime lauantain jälkeen. Treenejä edeltävä lenkki ei ollut mikään himopitkä, mutta kyllä sitä on aikaisemminkin samalla lenkkimäärällä pärjätty treenipäivinä, eli reilu 2km.

Ratapiirrokset laittelen huomenna tai joskus kun muistan/ehdin. Eka rata oli kuitenkin aika kaaos juuri tuon keittämisen takia; ihmeellistä sinkoilua ja pallo ihan hukassa. No oikeille esteille päästiin kyllä ei siinä mitään, mutta ne KORVAT!! Toka rata oli hyppyrata ja siinä Vilma pääsi spurttailemaan ja kun omakin ohjaus olis suht ok (vai oliko sittenkään) alkoi Vilmakin rauhoittua.

Muistettavaa:
  • Ala kiinnittä huomiota odotteluun, näitä treenjä ennen odottelu on ollut rauhallista joten se saa luvan olla sitä jatkossakin
  • Kontakteilla kunnon palkka & rauhoittaminen
  • Liiku, älä jää ihastelemaan koiran menoa