Nyt onkin sitten vietetty lähes viikko mökillä. Huh, alkoi siellä jo vähän höperöitymään, ei tuo eläminen kaukana sivistyksestä ole ihan mun juttuni. Mukavahan siellä mökillä toki on olla, mutta rajansa silläkin. Onneksi sentään välillä käytiin treeneissä Vilman kanssa, joskin helteen takia ne olivat aik tuskaiset sekä ohjaajalle että koiralle.

Mökillä vietettiin ei-tehdä-mitään-kautta ja siispä löhöiltiin, uitiin ja katsottiin telkkaria. Ginga sai toki monia uusia kokemuksia ja uusia makuelämyksiä mm. jäniksenpapanoiden muodossa. Muutenkin kaikki maasta löytyvä "syötävä" (kivet, kävyt, kepit...) ovat Gingan mielestä suurinta herkkua...

813206.jpg

Gingan kanssa ainoat "tokot" on otettu katsekontaktin ja luopumisharjoitusten muodossa. Pikku G alkaa olla siinä jo hyvä ja nopeasti se homman muutenkin hoksasi. Seuraavana vuorossa tiataa olla sivulletulon ja maahanmenon opetus, katsoo nyt että missä aikatualussa edetään. Luoksetulo alkaa olla vähitellen hallussa, joskin pennun mielestä kaikki muu on välillä kiinnostavampaa, jotenka vahvisteluja vaaditaan vielä.

Vilman kanssa on tokoiltu lähinnä ruudun ja tunnarin kanssa ja jonkun verran on treenattu myös metallinoutoa. Ollaan saatu hyviä treenejä aikaiseksi, onnistumisia ja niin edelleen. Pennu ntakia Vilma on välillä vähän evvk-tuulella, mutta kyllä se on ihan tyytyväinenkin kun pääsee treeneihin ilman riiviötä, joka roikkuu sen takajaloissa. Ihmeen hyvin Vilma on Gingaa sietänyt, ei vielä yhtään ärähdystä edes ruokakupilla! Ehkäpä sekin asia "korjaantuu" kun pentu kasvaa ja Vilma palautuu järkiinsä shokkitilan jälkeen...

813205.jpg

Ginga sai mökillä myös muutaman ensikosketuksen veteen. Ensimmäinen kerta tapahtui niinkin spontaanisti, että Vilma tönäisi pennun laiturilta järveen. Ginga-raukka vain katseli omaa kuvaansa tyynen järven pinnasta ja pääsi kohta lähikosketuksiin kuvansa kanssa. Jälkimmäiset kaksi kastautumista Ginga toteutti aivan itse kurkotellessaan liian pitkälle. Eipä neiti tuntunut mitään oppivan vaan kuikuilee edeleen laiturilta tyhmänrohkeasti.

Nyt ollaankin sitten kotona. Viimeiset lomapäivät meneillään ja sitten kouluun. Ei millään kyllä huivttaisi, tuntuu uettä vasta nyt on päässyt kunnolla loman makuun.. Toisaalta ei se loma tuntuisi lomalta jos olisi aina loma, mutta kyllä mielelläni lomailisin viel äviakka syyskuun alkuun saakka.. Tai jouluun ;)