Agilitykirous nimittäin. Me ei tunnuta saavan ikinä nollia kakkosluokasta. Ei se toki haittaisi jos radalla meno olisi aina täyttä kaaosta, mutta kun se on se yksi kohtalokas virhe ja sen seurauksena joko vitonen tai hylky. Loppurata menee tietenkin puhtaasti ja jos muuten ei ole nolia tullut niin aika riittää jopa sijoitukseen. Näin on käynyt jo kahdesti, Lempäälässä (2.) ja Nokialla (3.).

Lempäälä, kisa A: Hylky toisen esteen jälkee, Vilma karkasi putkelle.
Lempäälä, kisa B: Kielto putkelta, Vilma tuli ulos vaikka oli ensin mennyt sisään.
Valkeakoski: Hylky, Vilma karkasi putkeen. Loppurata puhdas.
Nokia: Typerä virhe kepeiltä.

Nokialla olimme kolmansia ja Lempäälässä kakkosia. Ei paljoa lohduttanut se sijoitus..


Sitten vuodatuksen jälkeen tokoiluun. Nuorten SM-kisat lähestyvät uhkaavasti ja meillä on kaikki kesken. 10 päivää aikaa treenata luoksetulon pysäytys valmiiksi. Kyllähän siitä vitosen saa, mutta ikävä kyllä se ei oikein riitä välttämättä ykköstulokseen. Hurja tavoitteeni olisi saada TK2 Jyväskylästä, mutta jos tuo luoksetulo (jonka koira on unohtanut) ei tule kondikseen niin se voi jäädä haaveeksi.

Nyt tarkoitus on siis harjoitella pysähdys varmaksi namipurkilla. Purkki on siis pysäytyskohdassa ja siitä sitä sitten siirtelen kauemmaksi. Kymmenessä päivässä ei ihmeitä tehdä, mutta yrittää ainakin voidaan.