Agiliitotreenit siis tänään. Olin Vilmaan todella tyytyväinen, sillä vauhtia piisasi todella kivasti huolimatta runsaasta energiamäärästä - ennen treenejä kun ehdin ulkoiluttaa Vilmaa vain pikkuisen lenkin.

Koska kirjoitan tätä lähes viikon myöhässä, niin toisesta radasta en muista tarpeeksi voidakseni piirtää sitä piirrosta. Ekan radan piirros kuitenkin siis alla:

340492.jpg

Aloitus meni kuten oletinkin, Vilma hyppäsi pöydälle ja liukui sen yli. Tosin niin teki moni muukin treeneissämme ettei sen puoleen. Tosin kaipa meidän kolmosluokkalaisina pitäisi osata muita paremmin tällaiset vaikeat jutut, mutta jostain syystä se homma ei ihan mene niin.

Rata sujui siis ihan hyvin, vaikka putken jälkeen tulleilla hypyillä tulikin vähän turhan suuret kaarrokset. Kepit olivat tällä kertaa melko hitaat, tai sitten meikäläisestä vain tuntui siltä.

Toisella radalla oli sitten kontaktejakin, joihin olen tosi tyytyväinen. Reipasta menoa ja tarkat kontaktit - erittäin hyvä juttu. Tässä koitetaan pysyä, vaikka ianahan on parantamisen varaa.