Perjantaiaamuna lähdin junalla Gingan kanssa junalla kohti Jämsää, josta lähtisin sitten Gingan kasvattajan Marian kanssa Lovisaan leirille. Leirin järjesti Working malinois club ry. ja minä olin ilmoittautunut Gingan kanssa tottikseen. Suojelu ei itseäni kiinnosta ja hakua ei oltu koskaan aikaisemmin otettu ja niin päädyin sitten tottispuolelle.

Jämsässä Gingalle tehtiin ensimmäinen tuulitreeni Marian avustuksella. Gingan Whisky-veljen omistaja Kati toimi meille maalimiehenä, kiitos siitä. Ginga oli touhussa oikein etevä ja heti hoksattuaan ahaju nse lähti kirmaamaan kohti hajun lähdettä. Välissä se pysähtyi katomaan mihin mamma jäi, mutta kun huomasi minun seuravan perässä, niin itsevarmasti jatkoi matkaansa. On se niin hieno koira :)

Leirillä oli koulutusta lauantaina ja sunnuntaina. Ginga pääsi leikkimään ja harjoittelemaan sivulletuloja + seuraamista Mian avustuksella. Ginga ei viel äjaksa työskennellä kovin pitkäjänteisesti, mutta se nyt on tyypillistä pennulle. Ginga leikki mielestäni ihan hyvin, vaikka olisikin voinut vastustaa enemmän. Siihen täytyy vähän panostaa.

Lauantaipäivän katselinkin sitten tottista, mutta sunnuntaina lähdin Gingan vuoron jälkeen hakumetsään seuraamaan hommaa. Pääsin toimimaan maalimiehenä Gingan Wicca-siskolle, joka on kyllä rehellisesti sanottuna melkoisen ahne. Hyvä kun ei sormiani vienyt mennessän kun tuli piilolle hakemaan makkaraa!

Oli kiva nähdä taas W-pentuelaisia. Pennut pääsivätkin illalla telmiskelemään keskenään ja ohjaajat juoruilemaan keskenään. Ainakin Katin mielipide Whiskystä taisi tulla enemmän kuin selväksi kaikille...