Jonkin aikaa on vierähtänyt viime kirjoituksista ja kolmet agilitykisatkin on tässä tullut käytyä. Täytyy varmaa aloittaa ihan noista Turun kisoista..

Eli 7.10 lähdimme sitten Turkuun ajelemaan. Vilma oli ilmoitettu kahteen starttiin ja täytyy kyllä snaoa ett molempiin ratoihin olin melko tyytyväinen. Ensimmäisellä radalla Vilma oli vuorossa kolmantena ja sai nollan. Aika oli melko hyvä, joskin olisin saanut sen vielä nopeammaksi, mutta hidastelin ja varmistelin.. Lopulta siis putosimme ajan vuoksi kolmansiksi kahden bordercollien jälkeen. Toisella radalla Vilmalle tuli harmillinen virhe kepeiltä kun se aloitti pujottelun toisesta välistä. muuten rata oli puhdas ja sijoituimme kakkosiksi.

Eilen oli sitten kisat Tampereella. en voi sanoa niiden menneen edes kohtalaisesti.. Ulkoilutin Vilmaa ajoissa ja se vaikutti hyvin rauhalliselta. kuitenkin kun vein sen lähtöön, Vilma keräsi nopeasti kierroksia ja oli hyvä ettei se karannut lähdöstä (mitä se ei siis ole ikinä tehnyt.) Luvan saatuaan se lähti kuin ohjus. Kumma kyllä, Vilma oli ihan ohjattavissa, vaikkakin kaarrokset olivat jättimäiset. Ensimmäinen virhe tuli ihan tavalliselta hypyltä kun ohjaaja oli törppö ja teki alkeellisen virheen.. Toisen virhe (onneksi se tuli sillä olisin kai kironnut itseni muuten maan rakoon) tuli kun Vilma veti riman alas (tätäkin tapahtuu todella harvoin). Noh, rima ei olisi välttämättä pudonnut JOS en olisi jäänyt koirasta jälkeen.. Loppurata oli ihan puhdas.

kokonaisuudessaan e ole tyytyväinen Tampereen kisoihin. Vilmalla oli aivan liikaa kierroksia ja se oli oman ratamme jälkeen melko kiihtynyt ja rähisi toisille radalla olijoille. Tätä ongelmaa ei sillä hetkeen ole ollutkaan, mutta tänään joku sitten laittoi sille kierroksia kaaliin. Oma ohjaamisenikin tuntui kankealta, mikä tietysti saattoi johtua siitä, että olin jonkin verran kipeä sinä päivänä (seliseli). Radan jälkeen oli sellainen olo, ettei olisi pitänyt juosta ja olin jopa hengästynyt mitä en yleensä radan jälkeen ole.. Sopii toivoa etten sairastu lopullisesti syyslomaksi.. Se olisi jo kohtalon ivaa..

Sopii toivoa, että seuraavat kisat menevät vähän paremmin. Tänä vuonna olisi siis tarkoitus mennä vielä kerran Tampereelle ja sitten Turussa olisi ATT:llä kolme starttia. Saa nyt kuitenkin nähdä mitä teemme.