Tänään lähdin Tavesin kentälle Niihamaan tarkoituksenani ottaa häiriötreeniä. Paikalla oli kuitenkin todella vähän väkeä, joten treenit jävät todellä vähäisiksi. Otin lähinnä sivulletuloja ja seuramista ja palkkasin reilusti patukalla. Myös jääviä liikkeitä treenasin ja huomasin, ettei niissä juurikaan ole moittimista.

Vilma ei myöskään arastellut tassuaan lainkaan nurmipohjaisella kentällä, joten riehutuskin oli onnistunut. Tosin ei Vilma muutenkaan ole juuri vammastaa välittänyt, vaikka toisinaan hiekkalla hieman ontuukin.

Tämän syksyn ja talven tavoite voisikin olla virran saaminen koiraan. Vim on kyllä innokas ja toimii ihan ok, mutta erityisesti kuumuus ja väsymys saavat sen nuupahtamaan. Myös peräkkäiset liikkeet ilman palkkausta ovat välillä vähän vaikeita (kisasuoritus) joten sitäkin pitäisi vähän treenata.

Nyt olisi kuitenkin tarkoitus pitää vähän taukoa tokosta, eli ottaa vain ihan lyhyitä perustreenejä, eikä mitään tehojuttuja ollenkaan. Voittajan liikkeitä täytyy kotioloissa opetella temppuina, ettei sitten käy esimerkiksi ruudun tai jonkun muun liikkeen kanssa samoin kuin avoimen luokan paikallamakuun kanssa aikoinaan... Eikä se paikamakuu vieläkään ihan 100% varma ole, mutta nyt se on ainakin kisoissa pysynyt, joten toivo on suuri :)