Viimein koitti sekin päivä, nimittäin Wanhojentanssit. Alun perin mun ei koskaan pitänyt tuolla kurssille osallistua, mutta jostian syystä kuitenkin löysin itseni opettelemassa valssia ja tangoa sun muuta kummallista koulumme suuressa liikuntasalissa.Alku oli tuskainen, mutta vähitellen ne tanssit kuitenkin alkoivat sujua.

Kun itse tansseihin oli aikaa viikko, olin vielä melko rennoin mielin. Viikko, sehän on 7 päivää eli mitään kiirettä ei pitäisi olla. Torstaina alkoi pieni paniikki iskeä, joskin pysyin vielä melko rauhallisena. Perjantaiaamu olikin sitten yhtä hässäkkää ja saavuin valokuvaukseen nipin napin oikeaan aikaan. No, kuvat otettiin ja alkoi valmistautuminen ensimmäisiin esityksiin, jotka pidettiin yläsastelaisille ja lukiolaisille koulumme juhla-aulassa (sekin niin avara että..). Nämä esitykset eivät ihan nappiin menneet, tein mokia, joskin luulen etteivät ne ihan yleisälle asti näkyneet - hyvä niin. Tässä vaiheessa jotkut taisitva olla jo niin hermona, että tarvitsivat pientä vahvistusjuomaa uskaltaakseen esiintyä.

Esiintymisten jälkeen oli ruokailu Astor-ravintolassa. Olin suorastaan pettynyt pippuripihviini, mutta jälkiruoka oli aivan loistava. Ruokaa saimme odottaa ihanan kauan ja jotkut olivat jo syöneet omat ruokansa kun meidän ruoat saapuivat.

Iltajuhla lähestyi ja jännitys alkoi hiipiä. Välillä tosin kummastelin miksei minua jännitä lähes ollenkaan. Kaikki sujui oikein hyvin ja voin onnellisena todeta että jalkaparkanikin säilyivät tanssitossuissa ehjinä - joskin ne aisvat olla hyvin kiitollisia otettuani ne pois jalasta.

Tanssien jälkeen tuli ihan kaamea väsymys. kai sitä oli sittenkin jännittänyt jonkun verran vaikkei ollut huomannutkaan. Olisin siinä viaheessa ollut lähes valmis menemään kotiin nukkumaan. Onnkesi kuitenkin vain lähes valmis, jatkoja ei kai kukaan voisi väliin jäättääkään. Olimme jennin kanssa kieroja takinkääntäjiä ja lähdimme Clasun jatkojen sijasta Norssin jatkoille, jossa meno tuntui olevan aika sekoa jo ennen kuin ne olivat edes alkaneet. Sannakaan ei vaivuatunut saapumaan paikalle kuin vasta liki tunnin päästä. Kotiin saavuimme joskusn yhden (?) aikoihin.

Toivottavasti Sanna ehti lennollensa klo 6 aamulla ;)