Tänään käytiin agilitaamassakin navetalla khden tunnin ajan. Meitä oli paikalla vian neljä, joten ihan kivasti saimme treenattua. Tai no, kaksi rataa, mutta ne kuitenkin kunnolla.

Ensimmäinen rata oli tuttu.. nimittäin Turussa ollut kohtalokas Laamasen Miian rata! No, hyvä näin, sainpahan selvitettyä itsellen iettä se oli mahdollinen rata. Alussa teimme samoja virheitä kuin  kisaradallakin, mutta lopulta saimme kutienkin homman luistamaan. Hyvä!

Toinen rata oli melko samankaltainen kui ekakin, mutta ehkä hieman vauhdikkaampi. Alussa oli vaikea kolmen esteen kurvailu, mutta loppu melko helppo (virheitä tosin sielläkin). Tällä radalla Vilma kääntyikin yllättävän hyvin ja muutenkin neidillä oli korvat tallella vaikka juoksun jäljiltä kuvittelin sen olevan paljon kaameampi sinkoilija.

Vilma käyttäytyi siivosti koko odotteluajan. Hieman äänteälyä esiintyi treenien edetessä, mutta pääosin neiti vian makoili ja katseli muiden menoa. Hyvä näin, rauhallinen odottelu on kuitenkin semmoinen mukava asia aina.. Ei raasta kauheasti omistajan hermoja :)