Tänään tokoiltiin jäähallilla hiekkakentällä. Sain tosi kivat treenit aikaiseksi, Vilma toimi ja kivasti toimikin!

Ruutu
Sanna vei ruututolpat noin 60 metrin päähän samalla kun otin Vilman kanssa kontaktiharjoituksia ettei se näkisi ruudun kokoamista. Vilma haki ruudun silti hyvin katseellaan ja jopa karkasikun kysyin siltä "Missä ruutu?". Tavallan karkaaminen kai on sallittua kun kysyin siltä missä ruutu. Täytyy siis ttä vähän vielä miettiä. Luultavati en kokeessa näytä ruutua ollenkaan Vilmalle > varastamisen riski kasvaa. Tämä on varmaan sellainn juttu joka selkiytyy sitten kokemuksen myötä. Kiinnitettävä huomiota varastamiseen kuitenkin.

Tunnari
En jaksa tarkemmin sepustaa, yksi koemainen, yksi omanlainen. Molemmilla toi oikean. Olen ottanut nyt sen linjan ett vaikka Vilma ei pystyisikään rauhoittumaan (Vilmalle ei ole ikinä opetettu rauhoittumista *yksi suurista virheistä*) sen on silti keskityttävä ja haisteltava.

Luoksetulo
Pari pysäytystä seisomaan täydellä matkalla. Ihan ok Siten yksi koemainen joka sekin erinomainen. Ei siit nyt kymppiä tule, mutta olen toiveikas 8-9 suhteen. Tässä vaiheessa turha alkaa opettaa uutta luoksetulovauhtia (tykki, ei edes pysty pysähtymään seinään).

Lopuksi otettin vielä paikkamakuu, joka sekin oli hyvä. Vilma meni tosin munimisasentoonsa, mutta pysyi hyvin vaikka koiran jätettyäni jouduin kirmaamaan treenikamojen luokse ku nvarikset olivat löytäneet koiran makupalat...