Eli meikä ei ehtinyt kurkkaamaan sähköpostiaan ennen treeneihin lähtöä, mikä oliisi sitten kertonut ettei treenejä olekaan. Koska pakkastakaan ei kovin paljoa ollut, lähdimme hyväuskoisina treenaamaan. Alku meni odotellessa, mutta melko piakkoin sitä sitten hoksasi että ei taidakaan olla treenejä.

Noh, kokosin sitten jotain omaa kivaa,vaikka ikävä kyllä A-este piti jättää minikokoiseksi kun yksin en oikein saanut jyrkennettyä sitä. Rata ei ollut mikään vaikea, kontaktiesteillä joain jättöharjoiuksia. Yritin itse edetä niin pitkälle kuin mahdollista ja silti saada Vimin pysähtymään alastulokontakteille. Hyvin meni, namipalkkauksella. Otin myös jotain pientä pöytätreeniä kovasta vauhdista, eikä kestänyt kauaa kun Vilma jo hyppäsi täydestä vauhdista pöydälle - ja sen yli. Joh, pari harjoitusta ja Vima teki jotodella kivan näköistä työtä.

Agia tuli treenttua joku puolisen tuntia, tosin suurin osa siitä meni pohdiskeluun kun en ollut suunnitellut mitään ratoja ja esteitäkin tuntui olevan jotenkin todella vähän.