Iskä oli jäänyt ylitöihin ja tietenkin kaikki trenikamat oli sen autossa. No, näillä eväillä oli pärjättävä.

Aiheena oli luoksetulo, jokaa on saatava taottua Vilmalle päähän paremmin. Eli treenisuunintelma luoksetulon varalle seuraavanlainen:
  • Aloitetaan 10 metristä ja pysäytetään koira heti ekan laukka-askeleen jälkeen. Toisella toistolla kahden laukka-askeleen jälkeen jne. 3-5 toistoa per treeni.
  • Jokaisella treenikerralla aloitettava ensin siitä yhdestä laukka-askeleesta.
  • Kun koira pysähtyy 10m puolenväliin hyvin. pidennetään matkaa 15 metriin ja aloitetaan jälleen yhdestä laukka-askeleesta.
  • Jos koira alkaa ennakoimaan, otettava läpijuoksuja. Koiralta ei tarvitse edellyttää kiitolaukkaa.
Lisäksi otettiin paikallamakuu, joka sujui ihan hyvin. Koska tämä otetiin heti treenien alussa Vilmalla oli kiire asioilleen ja siksi oli hieman levoton. Pysyi kuitenkin. Joskin piiloon mentäessä se veti tas itsensä etujalkojen päälle. Kouluttajan mukaan tätä on vain treenattava varmemmaksi tai sitten Vilmalle voisi opettaa paikallamakuuseen että se menisi suoraan siihen ävnkyräasentoonsa. Täytyy nyt katsoa mitä tekee. Varmastikin näin alkuun pyrin varmistelemaan normipaikallamakuuta ja sivussa opettamaan uudenlaista asentoa. Ja sitten myöhemmin päätän yhdistänkö näitä vaiko en.