Eli tänään oli kaveriporukalla möllitoko, ja osallistuin Vilman kanssa voittajaluokkaan. Kaikki liikkeet ei meillä ole vielä hallussa edes olleet ja siksi lähdinkin mukaan tietäen ettei kaikki sujukaan täydellisesti. Sen sijaan odotin että epäonnistumiset olisi tulleet toisista liikkeistä..

Paikallamakuu
Vilma oli kuuliaisen oloinen, mutta itse piilossaoloaikani ajan se oli kuitenkin hyvin levoton ja pälyili ympärilleen. Lisäksi se nousi kerrna puoliksi istumaan, mutta laskuetui välittömästi maahan takaisin. Tämä siis meni ihan surkeasti. Otimme "kisan" lopuksi vielä puolen minuutin paikallaolon -> rauhallinen. Kotona treeniä!!

Seuraaminen
Nyt kun on taisteltu nojaamisen ja edistämisen kanssa, niin niitä ei ollut nyt ollenkaan! Huonona puolena tuli surkea kontakti, ihme juttu. Vilman kontakti on yleensä todella hyvä, mutta tänään tuli jotakin -> innostavia seuraamisia häiriönkin alla. Positiivista paikallasiirtymiset.

Liikkeestä istuminen
Epäonnistui täysin, ja tämän PITI olla varma. Vilma jäi seisomaan :( Kotona otetiiin vielä tehotreeniä, josta kirjoittelen huomenissa lisää.

Hyppynouto
IHAN KAAMEA! Tai no ei ihan, itse nouto oli kyllä hyvä, mutta Vilma karkasi (!) mitä se ei ole tehnyt varmaan koskaan. Treeniä treeniä vain.

Ruutu
Tämä oli positiivinen yllätys. Oma käskytyksnei ei ollut ihan kohdallaan ja Vilma ei pysähtynyt keskelle ruutua. Sain sen ruutuun kolmella käskyllä, eli nollille se olisi mennyt, mutta hyvä kuitenkin omasta mielestäni. Myös lopun seuraamisjuttu oli mainio!

Metallinouto
Ihan ok, itse sähläsin kapulan kanssa ja Vilma joutui säätämään. Luovutus liian kaukana.

Luoksetulo
Ihan ok tämäkin, seisomiseen pysähtyminen meni pitkäksi (todella!) mutta maahanmeno oli ihan ok, joskiin hieman hidas. Luoksetuloon tästä lähin aina palkka!

Kokolailla tuosta jäi sellainen tunne, että päästään ehkä kisaamaan voittajaan jo kesäkuussa! Saa nyt nähdä miten trenit lähtevät liikkeelle, voi olla että startataan vasta heinäkuussa. Tavoite tälle vuodelle on kuitenkin TK3, eikä se mitenkään mahdottomalta tunnu, vaikkei se nyt ihan vielä mahdollinen olisikaan.

Positiivista kko kokeessa oli ehdottoamsti Vilman motivaatio. Seuraamista lukuunottamatta motivaatio oli huipussaan (seuraamisessakin oli ihan innokas, mutta vähän poissaoleva...). Lisäksi motivaatiossa ei tapahunut laskua vaikken palkannut Vilmaa ollenkaan. Hyvä!

Kaukot
Vilma meni jo alun maahanmenossa vinoon :( Kuitenkin itse liikevaihdokset sujuivat hyvin, vaikka Vilma hieman liikuttikin toista takajalkaansa. Positiivista kuitenkin siirtymä seiso-istu > täydellinen liikkumattomuus, jess!!

Tunnari
Vilmalla ehkä liikaa kierroksia (ei kuitenkaan liikaliikaa) ja Vilma nosti ilmeisesti yhtä ennen oman ottamista. Ei pureskelua, mikä oli yvä juttu.

Koko suoritus myös kuvattin ja video löytyy täältä. Tuosta on tilan sääsätmiseksi positettumm. epäonnistunut hyppynouto, jossa Vilma karkasi ja sen sijaan siinä näytetään uusintasuoritus. Paikallamakuukin on jätetty pois (tosin vahingossa).