Pitkästä aikaa saatiin sittne porukka kasaan ja käytiin treenailemassa Pirkkahallin parkkipaikalla. itse otin vian puolen tunnin treenin, joka sisälsi seuraamista, tunnarin, luoksetulon ja paikallamakuun.

Paikallamakuu
Hyvä, otin Vilman autosta juuri ennen paikallamakuuta, pissatin sen vain ennen sitä. Vilma malkoili rauhallisesti, vaikka treeneissä oli paljon sille vieraita koiria.

Tunnari
Ajattelin että tämä olisi järkevää ottaa heti paikallamakuun jälkeen, jotta koiralla olisi rauhallinen mieli. Noo - ei ollut, ja siksipä työskentelykään ei ollut paras mahdollinen. Vilma toi väärän monta kertaa ja senkin jälkeen kun se alkoi tuomaan oikeaa, työskentely oli äärimmäisen hätäilevää. Käpulaa se ei kuitenkaan pureksinut, mitä olen aina ihmetellyt, joskin olult asiasta kovin kiitollinen. Treeniä vain, tunnarinkin kohdalla olemme kuitenkin unohtaneet säännölliset pihatreneit, joten ehkäpä se kostautui näin..

Luoksetulo
Pettymys, Vilma tuntui olevan hepulituulella, joten maahanmenoa en edes kokeillut. Seisomisisa pelkkä km ei saanut aikaan mitään reaktiota, joten muutama toisto otettiinkin sitten tennarin avulla.

Seuraaminen
Kohtalaista. Työskentely oli innokasta, mutta muuten ei oikein sitten mitään kehumista. Haahuilua välillä, käännökset välttäviä ja oma palkkaus jäljessä. Silti myös todella nättejä pätkiä välillä ja siksi harmittaakin kun oli itse ihan myöhässä lähinnä sormien kohmeisuuden vuoksi..