Eilen käytiin taas Jämsässä tapaamassa Gingan sisaruksia. Oli mukava taas pitkästä aikaa nähdä kuinka lauma olisi kasvanut. Ginga oli porukan pienin, korkeutta vaiviaset 55,5 cm. Mutta ehkäpä se siitä vielä kasvaa... ja jos ei kasva niin sitten ei kasva. Pääasia on, että neiti pääsee sitten joskus tulevaisuudessa hyppäämään metrisen pk-esteen yli ;)

Jutustelun lomassa otettiin sitten hieman tottistakin ja leikittiin pentujen kanssa. Ginga ei aluksi meinannut ollenkaan innostua leikkimisene ja ihmettelinki nsitä, sillä yleensä neiti on välittömästi roikkumassa rätissä jos sellainen vain on näköpiirissä. Mutta löytyihän se intoki nsieltä, kunhan vaihdettiin vähän suurempaan rättiin... Gin sai jälleen kehuja hermoistaan ja puruotteestaan ja minä oli ntaan omistajana kauhean ylpeä, vaikka minulla ei juuri osuutta niihin asioihin olekaan...

Gingan kanssa otettiin myös hieman seuraamista ja muita perusjuttuja ja yllättävän hyvin Ginga keskittyi. Myös luoksetulot sujuivat porukassa yllättävän hyvin, kunnes Ginga löysi jonkun ihanan kepin jota ei sopinut luovuttaa kenellekään... Tähän on siis edelleen panostettava!


Muuten kyllä ärsyttää, kun ei ole päässyyt pitkään aikaan kunnolla treenaamaan. Kirjoitukset ovat nyt toki olleet tiellä ja Vilmalla on juoksukin haitannutmenoa, mutta kohtapuoliin nekin alkavat olemaan ohi. Ensi viikko on vielä niin täyteenbuukattu, ettei mitään ehdi tekemään, mutta jospa sitten helpottaisi... Harmittaa vain itseni ja koirien puolesta kun on tylsistytty kotona.