Tänään taas ajeltiin Sääksjärvelle hakuilemaan. Gingalle tehtiin neljä pakoharjoitusta, kun tänäänkään ei tullut sitten ollenkaan!

Millään kerralla en päästänyt Gingaa suoraan perään, vaan odotin ihan hetken. Ginga lähti tosi hyvin, mutta aina tietyn matkan päässä se seisahtuu, pitää tuumaustauon, ja jatkaa etsintöjä. Jaksaa etsiä hyvin vaikkei heti löytäisikään eikä epätoivokaan valtaa. Gingan itsenäsyydenkin näkee tällein tosi hyvin, sillä se ei todellakaan hae musta turvaa, vaan ratkoo itse ongelmat. Irtaantumisongelmiakaan ei ole.

Ensi kerralla tehdään sitten joko tuulitreneiä (jos tuulee...) tai sitten pakoja siten, että Ginga käännetään pois, eikä se saa nähdä ihan tarkasti maalimiehen piilopaikkaa.

Täytyisi Gingalle hankkia pk-liivitkin. Vilman liivit on mystisesti kadonneet johonkin!

Uskalsin jopa asettaa meille tavoitteen tokon suhteen. 25.4 olisi Keuruulla tokokisa, jonne voisi ehkä mennä. Se tosin sillä varauksella etä kaikki liikkeet pitää olla silloin hanskassa. Täytyy myös miettiä Vilman osallistumista, ehkä ekalla kisakerralla olisi hyvä jos vain Ginga olisi mukana. Jos kaikki menee  suunnitelmien mukaan, niin ensi vuonna olisi Gingalle tarkoitus saada 1-tulokset ainakin alokas- ja avoimesta luokasta. Mutta tosiaan, edetään kun keretään, sitten ei mennä jos ei olla valmiita.