Tänään käytiin tokoilmassa molempien otusten kanssa. Mukana oli myös Hellu ja Sanna, mutta inhan kelin vuoksi pidettiin melko lyhykäiset tokot.

Gingan kanssa otin lähinnä sivulletuloa ja luoketuloa. Luoksetulon yhteydessä tietenkin myös paikallaoloa, joka sujuu tosi hyvin. Ginga tietää selvästi millä sanalla saa lähteä tulemaan, kehuessa saattaa nytkähtää, mutta muistaa sitten että kutsukäsky olikin vähän eri. Sivulletulot kaipaavat vielä varmuutta oikean paikan suhteen, mutta muuten ollaan ihan hyvällä mallilla.

Muutamat hätähousut ampuivat jo rakettejakin, mutta Gina ei niistä suuremmin välittänyt, ei varmaan edes huomannut. Heiteltiin palloa siinä samalla ja tehtiin kaikkea hauskaa. Ginga tuo pallon tosi hienosti takaisin :) Jysäyttää oikein iloisesti atutassut mahaa vasten ja tunkee syliin sen pallon kanssa.

Vilman kanssa tehtiin seuruuta kivassa vireessä ja tunnaria jättimäärällä kapuloita. Tunnarin treenimiset on vähän unohtuneet, ja iso kapulamäärä rauhoittaa touhottajan haistelemaankin. Vilman tokossa ei muuten kommentoitavaa, meni ihan odotetusti. Vähitellen pitäisi alkaa treenaamaan EVL-liikkeitäkin, merkki nyt ainakin ekaksi kuntoon.