Minä haluan löytää Gingalle tokoryhmän. Päätin sen tänään. Toki tokoryhmä on ollut mielessä jo pidempään, mutta viime viikkojen aikana ajatus on vain voimistunut. noh, sopivia pentukursseja ei tahdo löytyä. Kaikki ovat jo alkaneet, alkavat vasta keväälä tai sitten järjestetään juuri sinä yhtenä ja ainoana viikonpäivänä jolloin minä en Vilman agilitytreenien vuoksi ehdi tokoilemaan - torstaina.

Ginga kuitenkin kaipaisi kipeästi tuota ryhmää. Mörkäikä painaa päälle ja säännöllinen oleilu tutun ympäristön ulkopuolellta tekisi varmasti hyvää. Lisäksi itselläni on aika hukassa perusasioiden opetustavat ja niihin kaipaisin opastusta. Ryhmän edetessä olisi jotenkin helpompi seurata pennun etenemistäkin. Tai tokihan sen näkee omilla islmillään ihan muutenkin kun pentu oppii, mutta ryhmässä se olisi kuitenkin omalla tavallaan paljon konkreettisempaa.

Eli siis, jos joku blogimme lukija tietää, että Tampereella tai enintään 30km etäisyydellä Hervannasta löytyy pentukurssi, niin ottakaa ihmeessä yhteyttä [email protected]. Hinnalla ei väliä, mutta tietysti mitä edullisempi, sen parempi. En etsi myöskään palveluskoirakerhojen säännöllisiä tottisryhmiä, vaan ihan kirjaimellisesti tokoryhmää.