Alun perin ajattelin kirjoittaa tämän päivän kuulumiset illalla, mutta kun Ginga meni nyt nukumaan niin tässähän on loistavasti aikaa..

Ensimmäinen yö sujui melko äänekkäissä merkeissä. Koska Ginga eilen nukkui matkustamisen ja kaiken uuden vuoksi melkeinpä koko päivän, oli se sitten yöllä täynnä virtaa. Sain sen kuitenkin lopulta nukkumaan noin puolen tunnin jaksoissa koko yön ja sain itsekin siis torkkua jonkun verran. Toivotaan että ensi yönä Ginga olisi vähän uneliaampi.

Aamun ruoka maistui Gingalle hyvin, vaikka Vilma ahneena possuna kävikin kerran varastamassa kupin pennun nenän edestä. Sen jälkeen kesti pienen hetken että G uskaltautui syömään. Täytyy jatkossa katsoa ettei Vilma pääse rohmuamaan.

Tänään käytiin kurkkaamassa myös agilitykisojen tunnelmaa. Aluksi Ginga hieman ihmetteli kuulutuksia, mutta pian tottui niihin ja alkoi koisailla sielläkin. Mielettömän hyvät unenlahjat tällä pennulla ainakin on. Vilmalle tuli tuloksiksi kisoista 0-rata (sijoitus 4.) ja toiselta radalta sitten 10 virhepistettä (tästä huolimatta sijoitus 3.). Kiitokset Hellulle ohjaamisesta.

Tässä vielä muutamia kuvia tältä päivältä. Harmillisesti kuvat eivät ole kaikilta osin onnistuneet, mutta kun järkkärin käyttö ei ole ihan hallinnassa niin pitää tyytyä automaatteihin ja kirkaassa auringonpaisteessa tuleepi sitten tällaisia kuvia... Noh, kelvatkoon nyt.

795907.jpg

795908.jpg

795909.jpg