Tänään lähdin ihan varta vasten treenaamaan Kaukajärven kentälle. Tarkoituksenani oli ottaa lähinnä seuraamista, sillä eilinen treeni jäi jotenkin kaihertamaan.

Aloitin treenin ihan vian leikkituokiolla. Heilttelin Vilmalle narupalloa ja leikin vetoleikkejä. Treenejä ajatellen väsytin sen ehkä vähän liikaakin (kuumahan neidille tuli kun on tämmönen ilmastonmuutos päällä) mutta näki selkeästi että Vilmalla oli kivaa.

Sitten otin seuraamista, joka oli todella hyvää tänään. Tietysti Vilma läähätti kuin viimeistä päivää ja oli vähän nuupahtanut, mutta eipä ainakaan nojannut/edistänyt. Palkkasin lelulla ja nameilla.

Luoksetuloa otin nyt vain pallon kanssa. Mielestäni on tärkeää että 90% Vilma saa luoksetulosta takapalkan että se ihan oikeasti pysähtyisi sitten kokeessakin. ja koska eilen otettiin vain käsimerkillä, nyt otetaan taas muutamat treenit pelkällä pallolla. Vilma on kyllä tajunnut käsimerkin idean, sillä kun alan heittää palloa, se  ragoi hidastamalla ja säntää sitten vauhdilla pallolle.

Tunnarikin sujui hyvin. Ekalla kerralla Vilma meni kapuloille ripeasti ja haisteli hieman hosuvasti (useaan kertaan ja sekalaisessa järjestyksessä). Se nappasi omansa suuhun, mutta pudotti sen ja jatkoi haistelua. Lopulta se kuitenkin päätyi tuomaan sen oikean. Tokalla toistolla neiti haisteli omaa, mutta ei ottanut sitä heti suuhun vaan teki viel ätarkistuskierroksen ja nappasi sitten omansa ja toi sen.

Puunoutoj otin kahdella erikokoisella kapulalla (200 ja 650g) ja lisäksi metallinoutoa pehmustetulla kapulalla. Ne menivät hyvin ja Vilmalla oli jopa ripeät palautukset (laukalla). Jess!