Blogittelut jääneet vähän vähälle, mutta mulla on liuta hyviä selityksiä. Ensinnäkin, oli koeviikko (kaksi koetta, meni kauheasti aikaa lukea xD) ja sitten alkoi kesäloma ja meikä matkasi Ruotsiin lomailemaan viikoksi. Mutta nyt kumminkin takaisin koneen ääressä ainakin hetken.

Tänään kävin Vilman kanssa vähän agilityilemässä. Otin lyhyehköjä radanpätkiä joissa oli tyrkyllä putkiä ja muuta kivaa sekä käännöksiä ja ohjausjuttuja. Vilma oli hyvin kuulolla ja sain aikaan onnistuneita suorituksia, mikä on ihan jees ajatellen viikonlopun SM-kisoja.

Mutta onnistuin kyllä saamaan jälkileiriltä semmoisen flunssan, ettei se ihan hevillä laannukaan. Huomenna täytyy käydä jo toistamiseen lääkärissä kun koko aika yskittää. Agilitya ajatellen tämä ei ole kiva juttu ollenkaan, ja toivonkin, että edes viikonlopuksi pääsisin tästä eroon.

Loppuviikosta onkin sitten kovasti tekemistä Vilman kanssa, keskiviikkona on kaksi starttia Pirkkahallilla, torstaina agilitytreenit ja perjantaina lähdemme ajelemaan kohti Varkautta ja SM-ratoja... Ginga saa tyytyä vähän ankeampaan oloon, mutta viettääpähän neiti sentään synttäreitään sunnuntaina... Niin se aika vaan menee. Ja nyt nukkumaan :)