Viikonloppu vietettiin siis Gingan kanssa Inkoossa leireilemässä. Treenasimme lähinnä peltojälkeä ja agilityn alkeita ja sain taas uuden kipinän tuohon jälkeenkin.

Jälkiähän Gingalle ei ole tehty kuin muutama ja se näkyy kyllä siinä jäljestyksessäkin. Hieman kauhovaa ja hosuvaa, mutta suunnilleen G jo tietää mitä sen pitäisi tehdä. Peltojälkeen kuuluva tarkkuus kuitenkin puuttu ja meno on ihan holtitonta, joten täytyy liinasta "vähän" jarrutella. Ja kun itseltä puuttuu oikea tekniikka tuohon hommaan, niin nyt on kädet ja selkä jumissa sitten... Eihän G paina kuin sen non 20kg, mutta kun semmoinen päättää kiskoa eteenpäin täyttä höyryä, niin kummasti se 20kg tuntuu äärimmäisen vahvalta.... Anteeksipyynnöt Gingalle kun en osannut aina oikeassa kohdassa liinaakaan löystää, yritetään oppia kuitenkin... Kouluttajana meillä oli jäljellä Outi Hermiö, joka osasi kyllä kädest pitäen neuvoa miten se homma sujuu.

Agilitya ei Gingan kanssa kauheasti ole otettukaan, lähinnä putkea ja vähän puomia. Nyt uskaltauduin sitten edellä mainittujen lisäksi ottamaan myös hyppyjä ja Ginga kyllä tykkää hommasta kauheasti. Saas nähdä millainen agilitytykki siitä vielä tulee.

Kotimatkalla sitten selvisi, että meidät toivotettaisiin tervetulleeksi suojeluryhmäänkin... Onhan se mielessä välillä pyörinyt ja ainoa mitä mietinkin, on oman ajan riittäminen... Mielenkiintoistahan se varmasti olisi ja rehellisyyden nimissä Ginga on ehdottomasti luonteensa puolesta kultaa eikä ihan joka mustasta suojeluhauvaksi ole, joten sikäli kun olisi tilaisuus ja käsissä vielä hyvä koira, niin houkuttelisi kyllä ja paljon. Kasvattajalle lupasinkin mennä ainakin katsomaan miltä homma vaikuttaa. Suojelu tosin on niin aikaavievä laji, että jos päädymme sitä harrastamaan, niin täytynee jostain karsia. Luultavasti se on haku, sillä vaikka se todella kiva laji onkin, niin sekin vie melkoisesti aikaa.. Ja agility ja toko ovat mulle kyllä sellaisia suosikkilajeja, joista en halua luopua missään nimessä.. Mutta kyllä me tuohon suojeluun nyt ainakin tutustumassa käydään.