Tänään olimme taas Jossun ohjaamissa treeneissä. Ei se meno vieläään mitään huippua ollut, mutta olin tyytyväinen. Meidän tosin piti lähteä treeneistä hieman muita aikaisemmin, joten yksi rata jäi tekemättä.

Rata alkoi tiukalla keppikulmalla ja tein sen virheen että suoristin koiran ennen sitä. Suoristaminen oli täysin turhaa, sillä Vilma olisi osannut kyllä hakea itsensä kepeille oikein muutenkin. Uusintakierroksella tämä onnistuikin. Rata jatkui kepeiltä hyppy-pituus suoralle jonka jälkeen tuli putki ja pieni sekava hyppy-muuri ohjaus. Tässäkin häsläsin ekalla kerralla jotain omaani, mutta toisella kierroksella menikin jo paremmin. Ekalla kierroksella en tajunnut myöskään varoa hämyhyppyä, joka imaisi Vilman ennen kuin ehdin kieltää.

Kivat treenit, Vilmn odottelukin olis suhteellisen ruahallista > ei piippailua. Toki se oli vähän levoton, mutta kova pissahätä neidillä oli treenien jälkeen eli ehkä sekin aiheutti. Tosin ihmettelin vähän tätä kun kuitenkin olimme reilulla tunnin lenkillä käyneet juuri ennen treenejä. Neiti tosin taisi käyttää kaiken aikansa lmihangessa kieriskelyyn, mutta kai sitä nyt asioillaan koiran pitäisi osata käydä? Mutta ehkei tällä kertaa maltti siihen riittänyt.