Eli tänään Vilma kävi juoksemassa pari rataa Tampereen koiraurheilijoiden agilitykisoissa. Itselläni kesti taas hippasen aikaa päästä kisatunnelmaan mukaan - edellisistä kisoista kun on lähes kaksi kuukautta. Kisafiilis kuitenkin löytyi ja sain itseni radalla suunnattomasta jännityksestäni huolimatta.

Eka rata oli melko helppo, se tuntui sellaiselta jo ennen rataantutustumista. Starttasimme ihan loppupäässä ja ehdimme näkemän tyypillisiä ratavirheitä. Vilma suoritti puhtaan radan, joskin itse roikuin mukana varsin hitaasti ja siten se näkyi myös ajassa. Vilma luki radan vaikeatkin kohdat tosi hienosti eikä minun oikeastaan tarvinnut edes ohjata - siksi jäinkin jälkeen niissä kohdissa missä olin ajatellut ottaa tarkan ohjauskuvion. Sijoituimme toisiksi.

Toinen rata oli sittne kinkkinen ja mietin pitkään muutamia kohtia. Jännitin ihan kamalasti, mutta loppujen lopuksi rata sujui ihan hyvin. Pari isoa kaarrosta tuli, mutta rata oli sujuva.. Kunnes kolmanneksi viimeisellä esteellä jäin hieman jälkeen ja Vilma luki rataa väärin ja hylkyhän sieltä tuli. Vilma kyllä yritti korjata, mutta jotenkin sitten ohjasin sitä väärin. Kyllä ärsytti kun nollavoitto olisi ollut niin tarjottimella kun yhtäkään nollaa kyseiseltä radalta ei tullut. Ja lisäksi kun kyseessä oli typerä virhe niin ei olut hermoromahdus kaukana..

Vilma oli kuitenkin tänään loistavasti mukana, vaikka Gingan takia se on kotona käytäytynyt hieman oudosti (välinpitämätön, flegmaattinenkin). Eiköhän tämä pennun aiheuttama oireyhtymä kuitenkin mene ohi ajan kanssa.