Eilen oltiin Hellun kanssa Hakametsän jäähallilla tokottamassa. Saimme kokea varsinaista action-menoa, kun poliisit jahtailivat paria teinirikollista. Häiriötä oli siis riittämiin, vaikka tämä kohtaus tapahtuikin Donnan suoritusvuorolla. Koko illan parkkiksella kuinkin ajeli autoja ties miten ja ruutuun lähetyksessä pitikin olla tarkkana niiden suhteen.

Ruutu
Mulla on nyt ollut ruudussa jonkun aikaa lelupalkkaus, eli ruudussa on alusta, jota koira käy koskettamassa kuonollaan ja heti sen tehtyään, se saa sännätä patukkaan kiinni. Välillä pysäytän ja vapautan sitten patukalle. Tällä olen saanut Vimman vapautuneemmaksi, eikä se ota niin painetta ruudusta. Tällä tyylillä olisi tarkoitus treenata marraskuun kokeeseen asti.

Tunnari
Otetiin kaksi toistoa, joista molemmat hyviä. Palautusasento oli huono, mutta se täytynee treenata kuntoon ihan erikseen. Pääasia, että Vilma toi oikean ja itsevarmasti. Ties mistä ne aikaisemmat epävarmuudet johtuivat?

Näiden jälkeen olisi tehnyt mieli treenata vaikka mitä, ja Hellun kanssa otinkin vielä paikkamakuun joka meni hyvin. Mutta juuri näin treenien pitääkin mennä, tehdään juuri ne jutut mitä on suunniteltu, eikä yhtään enempää. Muuten menee ihmeelliseksi sählingiksi koko treeni.