Voi jummi. Pitäisi koota äidinkielen 9-kurssille mediaportfolio viikonlopun aikana. Ei siinä mitään, mulla on lehtijutut tallessa ja alustavasti kommentoituinakin, mutta kun ne lehtiartikkelit pitää sisällyttää siihen portfolioon mukaan, niin enhän mä saa siitä koottua minkäännäköistä. Tai kun muutama lehtijutuista on Aamulehden koko sivun kokoisia, niin eihän niitä millään saa mahdutettua A4-kokoiselle paperille! noh, ehkä mä keksin jotain. Tähän mennessä "paras" ajatus olisi skannata ne kaikki koneelle ja siten pienentää, mutta saako niistä sitten enää selvää onkin jo ihan toinen juttu.

Kuitenkin, tänään aamulla otettiin hippanen tokoa koiruuksien kanssa. Gingan kanssa sivulletuloa, tuli itse kerran jopa ihan oikeaan paikkaan! Tosin nyt Ginga tarjoaa sivulletuloa jokaisesta käskystä, eli vääristä "tempuista" en kyllä sitä palkkaa.

Vilman kanssa otettiin sitten parit kaukosarjat, jotka sujuivat todella hyvin. Tietysti liukkaalla parkettilattialla toi vähän liikkuu kun takajalat liukuu, mutta niin kauan kun ei nostele niin mulle on ok.