Tänään Vilma oli näytöskoirana Tamskin 60-vuotis ryhmänäyttelyssä. Lajeina oli agility, toko ja flyball ja Vilma osallistui näistä lajeista jokaiseen. Päivä oli siis suhteellisen rankka, mutta mielettömän hyvin tyttö kesti ja jaksoi.

885547.jpg    Agility
Päivän näytöksistä ensimmäinen. Vilma oli virkeänä mukana - vähän liiankin kanssa.Kahdessa näytöksessä oli molemmissa helpot ja nopeat radat. Ihan kiva kuitenkin, että saatiin tehtyä käännöksiä jonkun verran. Huomiset piirinmestaruudet jännittävät sen verran paljon, että on hyvä tietää että kyllä se koira edelleen kääntyy. Huomenna täytyy vain olla tarkka kontakteilla, tänäänkin Vilma meinasi hyppiä ne ja päästi turhaumat taas räksyttämällä ulos.

885547.jpg    Toko
Tokossa Vilma ei ollut täysillä mukana. Tehtiin seuraamiset (haahuilua), noudot (eteentulo vino kaikissa) ja ruutu (totaalinen epäonnistuminen). En tässä ala tarkemmin erittelemään, mutta treeniä vaaditaan paljon. Viikon päästä vielä tokon rotumestaruudet, joista toivottavasti irtoaa TK3-titteli. En haluaisi asettaa itselleni kyseistä taovitetta, kun se vian kasaa paineita, mutta kun koiralla on siihen mahdollisuus, niin houkuttelee!

885547.jpg     Flyball
Flyball on ollut harrastuslistallamme epävirallisena ja kisatavoitteita ei ole (kun ei kisoja edes järjestetä). Vilma on kuitenkin oppinut homman tosi hyvin ja tänään suoritti koko homman täytenä "ratana" eli neljä hyppyä ja boksi. Kivaa, Vilmakin tykkäsi hommasta.