Kävimme sitten viime keskiviikkona tokoilemassa Hakametsän jäähallilla. Treenaamassa olivat minun ja Vilman lisäksi Helllu ja Donna, Sanna ja Minttu, Ida ja Senna sekä Jenni ja Niki. Saimme ihan kivat treenit aikaiseksi.

Itse otin Vilman kanssa ruutua, seuraamista, eteenmenon ja kaukokäskyt. Tarkoitus oli nyt vain testata miten homma lähtee käyntiin pikän tauon jälkeen. Ja hyvinhän se lähti. Minulla oli Vilmalle ukana purkkeja, joissa oli sille mieluisaa herkkua. Tein muutamia liikkeitä ja täydellisestä suorituksesta vapautun Vilman purkille. Tämnä tarkoituksena olisi opettaa Vilmaa tekemään hommia, vaikka namia ei jokaisen liikkeen jälkeen tulekaan. Siis esimerkiksi kisoja ajatellen.

Lopuksi otimme vielä porukalla paikallaolon joka kesti Vilman osalta 4 minuuttia. Olin itse koko ajan piilossa, mutta muut käviät palkkailemassa koiriaan ja yksi oli koko ajan näkyvissä, joten sikäli harjoitukselta meni pohja: Vilman kun pitäisi oppi pysymään paikllaan myös silloin kun ei ole ketään tuttua tukena ja turvana kentän laidalla. Liki aina kisoissa tietysti on joku mukana, jos ei kaveri niin sitten ainakin toinen vanhemmistani. Mutta aina ei välttämättä ole, enkä haluaisi koiraa opettaa sihen että niin on.