Nolona ilmoitettakoon, ettei yksikään viime vuoden tavoitteistamme toteutunut. Asetimme siis liian suuria odotuksia... Ei vaan, moni oli lähellä, agilityn nollavoitot ja tokon TK3-koulari. Jälkikisoihin emme päässeet, mutta sen tavoitteen ahdimmekin haudata jo kuluneen vuoden aikana. Saa nähdä mitä tänä vuonna.

Vilma
  • tokosta 1-tuloksia EVL-luokasta, määrä riippuu siitä kuinka paljon ehditään kisaamaan - TVA olisi hieno saavutus, mutta ei varsinaisesti vielä tavoite tälle vuodelle...
  • agilityssa tavoitteena nollavoittoja ja onnistuneita kisasuorituksia erityisesti SM-kisoissa ja karsinnoissa

    Lisäksi hyvin epämääräisenä ja epätodennäköisenä tavoitteena olisi saada ilmoitettua Vilma jälkikisoihin. Kauheastihan sen kanssa en ole jälkiä tänä vuonna tehnyt, mutta lahjattoman treenaa... Kasvattajakin nin kiltisti meitä sinne yrittää ylipuhua, että ehkä me kokeilemassa voitaisiin käydä. Loppupeleissä Vilman tottis ja jälki on käytännössä valmis ja muutkin (esineet + jana) hyvällä mallilla... Saa nähdä mihin sitä pääni pistän vielä..
Ginga
  • tokossa tavoitteena alokasluokan 1-tulos ja mahdollisesti myös avoimen luokan 1-tulos - eikä voittajaluokan ykköselle ovea suljeta, muttaah.. lupasin itselleni olla kiirehtimättä...
  • agilityssa esteiden opettelua ja ehkä joitakin möllikisoja loppuvuodesta
  • pari näyttelykäyntiä, nauhan värin suhteen eitavoitteita, kun ei nyt niitä ruskeita ja harmaita saataisi sentään...
  • hakuilussa tavoitteena edistyminen kohti kisatasoa, en tiedä onko kauhean realistista asettaa loppuvuoden tavoiteeksi hakukoetta, joten ei siitä mainita nyt mitään, aika saa näyttäää mihin pystytään..