Tampereen sueudn koirakerho järjesti harjoituskisat eilen tiistaina ja koska oli tiistain ryhmäläisten vuoro se järjestää, raahauduin paikalle töihin. Väkeä oli suhteellisen paljon, joten paljoa vaivaa siellä ei tarvinnut nähdä ja pääsin itse jopa osallistumaankin.

Ensiksi Hellu osallistui Vilman kanssa mölliradalle, lähinnä vain kokeeksi. Hellun olisi tarkoitus ohjastaa Vilmaa ensi vuoden nuorten SM-koitoksissa sekä agilityn että tokon osalta, joten lienee ihan hyvä harjoitella jo nyt, vaikka itse kisoihin onkin aikaa vielä yli puoli vuotta... Täytyy kyllä sanoa, että Vilma ei liioin välitä kuka sitä ohjaa. Rata tosin oli helppo, lähes pelkkää suoraa, joten Vilmalle rata oli lähes itsenäisesti suoritettava. Muttak ai sitä Hellullekin pieni kiitos kuuluu ;)

Itse ohjasin Vilmaa kisaavien radalla, mutta en voi sanoa sen menneen hyvin tai edes lähelle hyvää. Vilma lähti hyvin ja oli periaatteessa kuulolla. Esimerkiksi se ei mennyt putken väärään päähän vaan sain sen kutsuttua pois. Mutta toisaalta taas käännökset olivat jättiläismäisiä enkä voi liioin kehua omaa ohjaamistanikaan. Mutta puhdas rata periaatteessa, vaikka vitonen tulikin kun palkkasin Vilman A-esteen alastulokontaktilla.

Tänään olisi sitten vielä tokotreenit ja niistä kirjoittelen sitten varmaan huomenissa, ellen tänään kerkeä.