Hmm, otsikko taas jotenkin omalaatuinen. Tuo mieleeni jotenkin sen hetken kun ekan kerran lukiossa kerroin harrastavani tokoa. Useimmiten sain vastaukseksi ihmetteleviä ilmeitä, mutta muutaa kysyi suoraan että onko kyseessä joku japanilainen itsepuolustuslaji. Kaipa sitä siksikin voi kutsua..

Tänään agilitytreenien jälkeen lähdin hakemaan pikkussiskoani treeneistä ja koska sain taas vaihteeksi odotella neidin saapumista paikalle, päätin tokottaa Pirkkahallin kentällä, johon oli muuten tuotu mukavasti uutta hiekkaakin!

TUNNARI
Jätin Vilman autoon odottamaan ja vein tunnarit ~ 12kpl sekalaiseen järjestykseen. Otin oman ja laitoin sen valmiiksi muiden joukkoon, taaimmaiseksi. Vilma oli hieman levoton ja maisteli yhtä kapulaa, mutta toi oikean reippaasti. Toisella toistolla Vilma otti oikean, pudotti sen, haisteli taas, totti oman ja pudotti, haisteli, otti oman ja lopulta päätti tuodakin sen.Kolmas toisto oli täydellinen.

SEURAAMINEN
Hieman nojaamista havaittavissa, mutta intoa piisasi ja se on tärkeintä. Jättävät liikkeet sujuivat hyvin.

KAUKOT
Aluksi muutama tosi huono sarja. Tai ei nyt _tosi_ huono mutta sellainen jota en itse kelpuuta. Vilma siis liikkui jotenkin "koilliseen" seiso.-situ-siirtymässä. Lopetin yhteen onnistuneeseen suoritukseen.

Lopuksi otettiin tunnaria kivillä, tosi vaikeaa kun kiviä oli miljoonia kentällä. Rajasin jalallani alkueen jonne vein kiven ja Vilma kävi sen hakemassa. Ja toi aina oikean kiven. Hyvä näin, tämä vahvistanee tunnistusnoudoakin ja Vilma tykkää kovasti.

PENTUKUUME NOUSUSSA!
Pentu-uutisia vielä sen verran,
että Devin mammapäiväkirja
on ilmestynyt nettiin. Hienoa,
nyt voidaan ihan itsekin seurailla
Devin masun kasvamista
ja tulevaisuudessa toivottavasti
pikkuisten pentujenkin kasvua. 
Devin päiväkirja löytyy
täältä