Eilen oltiin Gingna kanssa toisen kerrna hakutreeneissä. Gingaa jänskätti taas aluksi vähän tulla siihen prukan keskelle, mutta makkararinkiä tehdessä pentu sitten vapautui ja alkoi jo vähän tsuumailemaan että kenen luokse sueraavaksi säntäisi. Enää ei hakenut lainkaan tukea minusta, vaan alkoi pikemminkin kytätä niitä maalimiehiä. Tämä on hyvä asia, joskin nyt on alettava sitten panostaa siihen luoksetuloon...

Gingalle otetiin neljä maalimiestä. Kaikki otetiin siten, että Ginga sai nähdä kun maalimiehet ryntäsivät kukin vuorollaan piiloon. Ensimmäisen ukon Ginga näki selvästi ja ryntäsi heti sinne. Muut kolme katosivat niin hassusti, ettei Ginga omalta tasoltaan nähnyt tarkkaa paikkaa ja rynnistettyään kovalla tohinall paikalle, se joutui pettymään kun ei ukko löytynytkään. Ginga alkoi kuitenkin heti etsiä ja löysikin ukot enemmän tai vähemmän haettukaan. Nenänkäyttöä pitää vähän harjotella siis.

Oliis kiva saada tehtyä noita tuuliharjoituksia enemmän. Hakutreeniemme aikana on kuitenkin ollut niin mitätön tuuli, ettei hyvä tosikaan. Eilen ei tuullut sitten mistään suunnasta. Mutta ehkä seuraavalla kerralla sitten.